Uw mandje is momenteel leeg.
SWISS COLLECTIE
DOOS EN PAPIEREN

Home Bestel & verzendinformatie
info PDF Afdrukken E-mail

 

Bestellen

U kunt uw bestellingen plaatsen via de site. Heeft u liever contact met één van onze medewerkers kunt u uw bestelling ook telefonisch doorgeven. U kunt ons bereiken op nummer +31 (0)20 369 75 76. U kunt ons ook mailen op Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. .

 

 

Betalingsmogelijkheden & Verzending

 

 

Nederland 

IDEAL 

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u (binnen 15 min) een bevestigingsmail met een link naar de IDEAL betaalpagina.

 

Bankoverschrijving (betaling vooraf )

Uw bestelling wordt per aangetekende post verstuurd na ontvangst van uw betaling. Verzendkosten bedragen € 9,-

 

België

 

Bankoverschrijving (betaling vooraf )

Uw bestelling wordt per aangetekende post verstuurd na ontvangst van uw betaling. Verzendkosten bedragen € 9,-

 

 

Hoe kan  ik er zeker van zijn dat ik mijn bestelling ontvang?

Al onze horloges komen 100% aan bij onze klanten. Dit is namelijk omdat wij de horloges versturen vanuit ons magazijn in Nederland (vanwege open grenzen hoeft u ook nooit douanebelasting te betalen).

 

 

Wat is de levertijd?

De levertijd is 3 tot 5 werkdagen. Mocht dit langer zijn dan krijgt u hier bericht over.

 

Kan ik het horloge ook komen bezichtigen/afhalen?

Helaas is dit niet mogelijk . Wij zijn een webwinkel en verzenden de horloges aangetekend naar zowel Nederland als Belgie.

 

Garantie

Bij Replicahorlogesonline.nl bieden wij u een degelijk en goed werkend uurwerk.Wij geven dan ook 3 maanden garantie op het uurwerk. Het komt sporadisch voor dat we te maken hebben met een klacht of een ontevreden klant. Mocht u een klacht hebben van welke aard dan ook kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen uw klacht direct in behandeling nemen.

 

 

Meer modellen

Replicahorlogesonline.nl heeft een grotere collectie horloges dan op de site. Bent u op zoek naar een specifiek model die wij niet op de site hebben staan Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. ons dan uw specifieke merk en model door. Wij zullen vervolgens kijken voor u of dit model leverbaar is en nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

 

Contact

Voor bestellingen, vragen en/of opmerkingen kunt u ons telefonisch bereiken. Het telefoonnummer is +31 (0) 20 369 75 76. U kunt ons ook e-mailen. Het e-mailadres is Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .